Voordat je begint

Voordat je gaat beginnen wil ik je graag uitleggen hoe deze cursus werkt. Zodat je makkelijk door de cursus heen loopt. De cursus is onderverdeeld in hoofdstukken en onderwerpen. Ben je klaar met een onderwerp dan klik je op de gouden voltooid knop. Dit zorgt er voor dat je precies kunt zien waar je bent gebleven. Door te klikken op één van de afbeeldingen onder een hoofdstuk kom je bij het onderwerp.

Volgorde van de cursus

Het maakt niet uit op welke volgorde je deze cursus doet. Het is wel raadzaam om de volgorde aan te houden, zodat je een opbouw in de cursus hebt.

Benodigdheden

Bij elk hoofdstuk staat wat je precies nodig hebt om deze cursus te volgen. Uiteraard ben je vrij om zelf te bepalen met welke verf, kwasten, materialen en kleuren je werkt. Deze cursus kan gedaan worden met acrylverf en/of acrylinkt. Uiteraard ook met olieverf. Let er wel op dat je dan een langere droogtijd hebt. Ik werk uitsluitend met acrylverf.

Ik ben bewust niet uitgegaan van een bepaald thema. Hiervoor heb ik gekozen om je eigen creativiteit te prikkelen. In elk hoofdstuk geef ik wel suggesties voor als je het moeilijk vindt om een thema te verzinnen.

Heel veel plezier met het creëren van je abstracte werken.

Met creatieve groet,